Arvolukko

Arvolukon lukitus- ja turvajärjestelmiä on jo sadoissa kohteissa

Rakennuttajien luotettava kumppani

Arvolukko toimittaa lukitusjärjestelmiä uudis- ja saneerauskohteisiin yhdessä markkinoiden suurimpien rakennusurakoitsijoiden kanssa. Olemme luotettava kumppani suurissakin projekteissa. Arvolukko tunnetaan lukitusjärjestelmien asiantuntijana ja modernien lukitusratkaisujen erikoisosaajana.

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa

Vuosien kokemus

Arvolukolla on asuinrakennuksien lukitusjärjestelmien lisäksi vuosien kokemus laajojen kohteiden turvaurakoinnista. Olemme toteuttaneet mittavia turvajärjestelmiä tuhansiin arvostettuihin kohteisiin. Asiakkainamme ovat kauppa- ja liikekeskukset, sairaalat, hotellit, toimistorakennukset ja palvelutalot. Tunnetuimpia kohteitamme ovat Lastensairaala, Kampin keskus, Tripla, Redi sekä Hotelli Torni Tampereella.

Sertifioitua osaamista

ISO 9001 sertifioituna lukkoliikkeenä olemme luotettava kumppani suuriinkin hankkeisiin. Tarjoamme ensiluokkaista palvelua valintapäätöksestä aina järjestelmien suunnitteluun, asennukseen ja ylläpitoon.

Turvallisuuden edelläkävijä

Arvolukko Oy on Abloy-valtuutettu lukkoliike ja ISO 9001 laatusertifioitu yritys. Olemme myös Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsen.

14,3m

liikevaihto vuonna 2022

40

toimintavuotta

75

työntekijää