Prosero Security Group laajentuu Suomeen –
Arvolukko Oy osaksi pohjoismaista turvallisuusalan konsernia

Lisätietoja:

JARI PIIRONEN
toimitusjohtaja
Arvolukko Oy
(+358) 50 576 2280
[email protected]

MIKAEL NORLANDER
VD, Prosero Security Group
(+46) 707 25 62 75
[email protected]

             

 

Arvolukko Oy:stä (”Arvolukko”;”yhtiö”) tulee osa pohjoismaista turvallisuusalan konsernia Prosero Security Group AB:tä (”Prosero”). Arvolukko on yksi Suomen johtavista lukitusalan toimijoista, jolla on yli 65 työntekijää sekä vahva osaaminen lukitusurakoinnin luotettavana toteuttajana. Yhtiö tuottaa myös korkeatasoisia palveluja liittyen avainhallintaan sekä huolto- ja korjaustoimintaan useissa sadoissa kiinteistöissä asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden.

Aina yhtiön perustamisesta vuodesta 1984 lähtien yhtiöllä on ollut vahva tahtotila pysyä alan kehityksen eturintamassa sekä halu edelleen kehittää toimintaansa asiakkaiden eduksi. Uusi omistusrakenne vahvistaa yrityksen kilpailukykyä ja mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen tulevaisuudessa sekä orgaanisesti että yritysostojen avulla:

– Olemme olleet pitkään digitaalisen lukituksen suunnan näyttäjä, ja osana Proseroa meillä on mahdollisuus kehittää edelleen nykyistä liiketoimintaamme pääkaupunkiseudulla ja keskittyä samalla nykyteknologian pääsynhallintajärjestelmien innovaatioihin, Arvolukko Oy:n toimitusjohtaja Jari Piironen kertoo. Arvolukon toiminta jatkuu, kuten aiemminkin joskin meillä on nyt merkittävän pohjoismaisen konsernin tuki.

Prosero Security Group on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana ja yritys on saavuttanut johtavan aseman Ruotsin ja Norjan markkinoilla lukitus- ja turvajärjestelmien tarjoajana. Prosero laajentui hiljattain Tanskaan yritysostolla ja Arvolukko Oy:n yrityskaupan myötä Prosero saa jalansijan myös Suomen lukitusmarkkinoilta:

”Meillä on yli 600 työntekijää Norjassa ja Ruotsissa”, sanoo Mikael Norlander, Prosero Security Groupin toimitusjohtaja. Siksi haluamme todella aloittaa Suomessa, ja minun on myönnettävä, että Arvolukko on jo kauan ollut luettelossa ykkönen! Arvolukko on vahva yhtiö markkinoilla ja sen toimintaidea perustuu asiakkaalle annettuihin lupauksiin, joissa sovituista toimitusajoista ja hyvästä laadusta pidetään huolta.

Tästä eteenpäin Prosero Security -konserniin kuuluu yhteensä 49 toimipistettä – joista ensimmäinen Suomessa on Arvolukko Oy. Prosero Security Group työllistää siis noin 700 työntekijää pohjoismaissa ja liikevaihto on noin 1,5 miljardia Ruotsin kruunua (n. 143 milj. €).

Osana sopimusta Arvolukon nykyiset omistajat sekä toimitusjohtaja sijoittavat Prosero Security -konsernin osakkeisiin. Yhtiön johto osoittaa näin sitoutumistaan Arvolukko Oy:n toiminnan tulevaisuuteen. Arvolukko on erittäin vankka ja ammattitaitoinen yritys, kun tulevaisuuden turvallisuus- ja turvatehtäviä tarjotaan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli yli 13 milj. €.